Aan het Singelhof

...vakantiewoningen in Haspengouw

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte


Algemene informatie

De vakantiewoningen liggen elk in een vleugel van de voormalige vierkantshoeve, en beschikken elk over een afzonderlijke ingang. Het is mogelijk om met de wagen tot voor de deur te rijden om het in- en uitladen van de bagage te vergemakkelijken. Beide kunnen dan een rustige tuin delen, met o.a. een overdekte fietsstalling en een buitenterras.

Ze bevinden zich in de Haspengouwse fruitstreek, op 3 km van het stadscentrum. Dat is goed bereikbaar zowel per auto als met de fiets of te voet via verkeersarme veldwegen. De lijnbus stopt daarenboven voor de tuin.

Het fietsroutenetwerk passeert voor de deur over het Singelplein. Een plan hiervan is in elke woning te raadplegen of op aanvraag verkrijgbaar. Ook de GR-128 komt op minder dan 300m voorbij, terwijl zowel LF-6 als LF-35 Sint-Truiden aandoen.

Binnen een straal van 1 km kan men een Carrefour, een fietsenmaker, meerdere bakkers, een aantal brasseries, frituren, restaurants, tankstations, en een ijssalon vinden.

Breiden we de radius uit tot 5 km, dan kan men terecht in bvb een zwembad, een atletiekpiste, meerdere kastelen, verschillende recreatieparken, en een aantal warenhuizen. Ook het hele stadscentrum valt daarbinnen met alle winkeltjes, cafés, restaurants, enz.

Onze poezen stellen het op prijs dat u uw huisdieren thuislaat!

Ook vragen we u vriendelijk om binnen niet te roken!

 
e-mail: info@aanhetsingelhof.be - Telefoon: 0(032)11 67 37 60

SiteLock

Gebruikersmenu