Aan het Singelhof

...vakantiewoningen in Haspengouw

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte


Wandel- en fietsroutes

Wandelen

Wij hebben de volgende wandelroutes voor jullie uitgewerkt en afgestapt:

Rondje Aan het singelhof

Een auto- en fietsluwe wandeling van 16 km leidt onze gasten doorheen het Haspengouwse landschap, waaarbij plantages en velden afgewisseld worden met prachtige panorama's, zodat elk seizoen wel iets moois te bieden heeft. Deze route is volledig begaanbaar (berijdbaar?) voor buggies en rolstoelen. Natuurlijk maakt dit het ook ideaal voor nieuwe bewegingstoestellen zoals monowheels, segways, electrische steps, en hoverboards.

Deze route kan je terugvinden op www.route.nl en routenummer 253371.

Download een bolletje-pijl routebeschrijving.

 

Van brustem naar borgloon en terug

Een prachtige wandeling van meer dan 27 km langs de Romeinse weg met prachtige vergezichten, de wereldberoemde Kapel van Helshoven (koppeltjes komen van heinde en ver om hier te trouwen), de Tjenneboom waar in 1667 Tjenne de heks levend werd verbrand, een Romeinse villa, enz. Ook deze route is begaanbaar voor buggies en rolstoelen, hoewel enkele stukken nogal hobbelig zijn.

Deze route kan je terugvinden op www.route.nl en routenummer 253346.

 

Panorama over brustem-rijkel

Deze wandeling van ongeveer 10 km leidt je langs enkele prachtige panoramas over zowel Brustem en Rijkel aan de linkerkant, maar ook over Groot-Gelmen en Borgloon en tot ver daarachter. Een holle weg brengt je terug in de tijd van voor de ruilverkaveling, maar kan vermeden worden door het fietsroutenetwerk te blijven volgen naar knooppunt 170 totdat deze weer samenkomt. Deze wandeling krijgt extra charme bij valavond op een zonnige dag. Ook dit traject is ideaal voor monowheels, segways, electrische steps, en hoverboards.

Deze route kan je terugvinden op www.route.nl en routenummer 884634.

 

Fietsen

Onze vakantiewoningen liggen vlakbij het fietsroutenetwerk tussen knooppunten 168 en 169. Van hieruit kunt u gemakkelijk korte of lange fietsroutes plannen met behulp van de grote fietskaart die we gratis ter beschikking stellen. Opgepast, routes in zuidoostelijke richting zijn heuvelachtiger dan die in noordwestelijke richting :)

Veel plezier

 
e-mail: info@aanhetsingelhof.be - Telefoon: 0(032)11 67 37 60

SiteLock

Gebruikersmenu